Over mij

Ik ben Mirjam de Haas, moeder van 2 prachtige kinderen en de trotse oma van een heerlijke kleindochter en de eigenaar van deze prachtige voormalige bollenschuur Colijn in Voorhout.
Een monumentale bollenschuur, die nu is omgetoverd tot de prachtige luxe B&B Geliefd.

Mirjam in een notendop… ik ben mijn hele werkende leven zelfstandig onderneemster geweest, vele ambachten hebben mijn levenspad gekruist en zo komt het moment in je leven dat je langs het strand loopt en denkt, ik wil graag nog eenmaal een carrièreswitch maken en iets doen wat ik eigenlijk echt leuk vind en waar ik mijn passie voor het ontmoeten en verbinden van mensen kan uitdragen. En vooral mijn eigen hart weer volgen. Luisteren naar bijzondere verhalen en mogen zorgdragen voor een heerlijk verblijf, echt iets bijdragen en zo mijn gasten een welverdiende mini vakantie te geven.

Mirjam

Hoe kwam dit prachtige monumentale pand op mijn pad en werd het voor mij geliefd bij de eerste blik … 

 

Mijn levenspad ging al eens linksaf en ook al eens rechtsaf  En zo stond ik begin 2020 bovenop de bekende rotonde van het leven, het levenspad dat je met al zijn hobbels moet nemen. Al zoekende werd ik voorgesteld aan een prachtig mooi monumentaal pand, een zeer oude bollenschuur die in al zijn pracht en praal daar stond ,op een plek vlak bij zee, duingebied, bloembollenvelden en in dorp met een kerk. Een droomplekje maar vooral een prachtig historisch gebouw. Soms brengt het leven je een cadeautje. De oude bollenschuur stond al jaren leeg en verwaarloosd maar nu bijna meer dan 3 jaar later in al zijn glorie monumentaal totaal gerestaureerd.

De bollenschuur was voorheen van de familie Colijn en wat doet het toeval, Colijn betekent letterlijk… “Bij iedereen geliefd”