B&B GELIEFD

Omgeving

De omgeving van B&B Geliefd nodigt uit om ontdekt te worden.

Wat te doen in Voorhout? Voor wie Voorhout nog niet kent, is er heel wat te ontdekken. Voorhout ligt in de gemeente Teylingen, heel centraal ten aanzien van alle uitvalswegen zoals Amsterdam, Haarlem, Leiden, Den Haag, Rotterdam. Alles is met de auto of trein in 15 tot 35 minuten te bereiken.

Rondom B&B Geliefd in het prachtige Voorhout gaat er een wereld van kleur, cultuur en strand en duinen voor u open. Dit gebied rondom de B&B staat bekend als de mooiste bollenstreek van Nederland en buiten het bloembollen en -Dahlia seizoen is er zoveel te doen en te beleven. 

De stranden van Noordwijk, Katwijk en Zandvoort zijn op 25 minuten fietsafstand. In de duinen kun je oneindig fietsen of wandelen en de gehele zomer is er in de omliggende dorpen en op de stranden altijd wel een feestje of een zomermarkt/ activiteit te bezoeken.

In het najaar wanneer de dagen korter worden is het nog altijd heerlijk vertoeven bij B&B Geliefd want het najaar met al zijn prachtige herfstkleuren en duinen met o.a. de herten en de paddenstoelen maken het buiten zijn compleet. Na een strandwandeling, heerlijk rozig genietend met een warme chocolademelk of een ander drankje, bij 1 van de vele strandtenten, die het gehele jaar gezellig openblijven. Dit maakt een bezoek aan B&B Geliefd in alle seizoenen tot een blijvende herinnering.

De horeca is rondom de B&B rijk vertegenwoordigd, dus voor ieder budget en smaak kun je heerlijk eten. Vergeet niet de prachtige ondergaande zon als u aan het strand gaat dineren.

Als u na het lezen van bovenstaande nog twijfels hebt om te boeken neem dan gerust contact met mij op, dan neem ik vast de laatste twijfels bij u weg.

Steden

Amsterdam

Amsterdam

30 minuten rijden

Leiden

15 minuten rijden

Haarlem

25 minuten rijden

Activiteiten

Wilt u een keer wat anders doen dan wandelen of fietsen, dat kan!

Fietsen verhuur

 

Have fun events

 

Dagje weg

 

LAM Lisse

 

Keukenhof

 

Noordwijk

 

Wandelen & Fietsen

Niets leukers dan de omgeving wandelend of fietsend te verkennen.

Komoot

 

Route You

 

Wandelnet

Bollenstreek

Bollenstreek.nl

 

Fietsen 123

 

Fietsroute netwerk