Vandaag, 13 oktober 2020, heb ik getekend, tadaaaaa!!!

Ik heb hetkoopcontract van de B&B en tevens nieuwe huis getekend. Het gaat om de oude voormalige bollenschuur Colijn in Voorhout. Super spannende tijden breken aan.

Het slopen en herbouwen van het pand wordt door de Firma Jolex uit Roelofarendsveen gerealiseerd en het streven is een opleverdatum van 1 juni 2021. Het is een prachtig rijksmonument dus elke stap, zowel sloop als opbouw, is onder streng toezicht van de gemeente en rijksmonumenten en daar zijn vergunningen voor nodig. Gelukkig weet de firma Jolex daar de juiste weg in te vinden. Ik heb alle vertrouwen dat zij het hele proces succesvol gaan realiseren.

Nu kan ik mij op andere zaken gaan concentreren; zoals de verkoop van mijn huis in Amsterdam.

Ik neem jullie graag mee in het proces van VERBOUW -VROUW naar GASTVROUW en hoop dat ik af en toe met raad en daad op jullie mag steunen.